תיאור המשרה:
חברת סטארט-אפ במרכז הארץ קו רכבת. החברה אשר הוקמה ב2018 מונה 25 עובדים ועוסקת בתחום הCloud Security.
החברה הוקמה על ידי 3 יזמים עם ניסיון עשיר בתעשייה. מדובר במוצר SaaS , B2B , המגן על נכסים בתשתיות Enterprise, כלים שמאפשרים להוציא Secretים של הארגון כמו מפתחות הצפנה, ססמאות , Token API.
חשיבות שצריך להסתיר – SaaS במודל Zero knowledge אם מתחברים באמצעות הזהות מבלי להתחבר ל (VPN) אפשר להוכיח שאין לנו או לכל מישהו אחר לגשת למידע הסודי הזה., גם אם מישהו פרץ לCloud אין לו גישה לזה.
מתמחים בInformation Security, Secrets Management וMachine identities , באופן הזה הטכנולוגיה של החברה מאפשרת להגן באמצעים קריפטוגרפיים על נכסי הארגון אשר שזורים במכונות. עונה על הצורך לניהול זהויות וסודות בענן. המוצר נמצא בProduction עם מס לקוחות גלובאליים.
מהות התפקיד: כפיפות לראש צוות, ת/יצטף לצוות בכיר של עוד 3-5 מפתחים ת/יפתח מוצר SaaS לצד ה-Server ב-GO בסביבת Microservices עבודה עם Kubernetes, Azure, AWS, CI/CD ו-Serverless.
נשמח להיפגש ולתת פרטים נוספים, הגישו קורות חיים